Uw kans in 2de hands Trucks

Uw kans in 2de hands Bakwagens

Uw kans in 2de hands Vrachtwagens

Uw kans in 2de hands Bestelwagens

+32 (0)475 819 879

Paardenvrachtwagens Te Koop

Heeft u een vrachtwagen nodig voor het tranport van uw paarden? Trucks-JCA beschikt regelmatig over diverse voertuigen die geschikt zijn voor paardenvervoer. Niet gevonden wat u zocht? Door simpelweg de vereisten van uw tweedehands voertuig aan ons door te geven, zorgt ervoor dat we gericht kunnen gaan zoeken binnen ons uitgebreide dealernetwerk om zo de ideale, tweedehands vrachtwagen op te leveren.

Wij begeleiden u ook graag bij het ombouwen van vrachtwagen tot paardenvrachtwagen.

Bel naar +32 (0)475 819 879

+32 (0)475 819 879
Paardenvrachtwagens te koop

Paardentransport

De meeste paardenliefhebbers dromen van een eigen paardenvrachtwagen. Vooral degene die meerdere paarden moeten vervoeren. Een vrachtwagen is dan ook makkelijker dan een paardentrailer die aan de trekhaak bevestigd moet worden... Laten we ook niet vergeten dat een vrachtwagen meer ruimte biedt aan het paard. Het paardengedeelte biedt een optimale veiligheid voor de paarden en zorgt voor uitstekend reiscomfort.

Wil u twee paarden of meer vervoeren? Geeft u de voorkeur aan luxe of eenvoud? Er is vast en zeker een tweedehands paardenvrachtwagen te koop bij Trucks-JCA die aan uw eisen voldoet.

Een paardencamionette wordt met verschillende omstandigheden geconfronteerd: lange afstanden afleggen, oneffen oppervlakken, etc. Daarom controleren wij bijvoorbeeld dat de banden en ophanging niet te veel geleden hebben. We checken ook op fysieke schade aan het chassis en carrosserie die veroorzaakt kunnen zijn door schokken van buitenaf of door de dieren zelf.

Trucks-JCA is makkelijk bereikbaar met een centrale ligging langsheen de E34 Antwerpen-Eindhoven.

Wil je meer informatie omtrent ons aanbod? Is er een voertuig dat u aanspreekt in bovenstaand overzicht? Bel naar +32 (0)475 819 879 en neem contact met ons op.

Het paardenvervoer van uw dromen niet kunnen vinden?

Vertel ons wat u nodig heeft en wat u zoekt. Wij zullen de oplossing vinden die het beste past bij het beoogde gebruik van de vrachtwagen. Vertrouw op de ervaring van JCA en u zal straks in uw droomvrachtwagen rondrijden!

Voertuig Aanvragen

Gebruikte vrachtwagen !

Wij informeren u graag als eerste over onze voorraad gebruikte vrachtwagens en bestelwagens!