Uw kans in 2de hands Trucks

Uw kans in 2de hands Bakwagens

Uw kans in 2de hands Vrachtwagens

Uw kans in 2de hands Bestelwagens

+32 (0)475 819 879

Joris Cools

"Al van in zijn kinderjaren is Joris Cools gepassioneerd door auto’s en vrachtwagens. Hij deed veel ervaring op door te werken als mechanieker in verschillende garages."

In 1998 besloot hij in Arendonk zijn eigen zaak, JCA, op te starten. JCA begeleidt mensen op een professionele manier in hun zoektocht naar een geschikte auto of vrachtwagen, zowel nieuwe voertuigen als jonge occasies.

Heeft u de vrachtwagen van uw dromen in gedachten? Vertrouw op de ervaring van JCA en u zal er straks in rondrijden!

JCA stelt voor u een vrachtwagen op maat samen. Zodra wij uw wensen kennen, gaan we voor u aan de slag. JCA is gespecialiseerd in MAN en Mercedes, vrachtwagens tot 12 ton. Ook andere merken of zwaardere vrachtwagens kan JCA afleveren. Kom eens langs om de mogelijkheden te bespreken.

Joris Cools van Trucks JCA uit Arendonk

Beoordelingen

Een tweedehands vrachtwagen kopen, dat doe je in vertrouwen. Vertrouwen moet je verdienen en daarom delen we graag de ervaring die onze bestaande klanten meegemaakt hebben.

We as a roofing company are very satisfied with this company. Correct handling and good after-sales service. I would recommend JCA for the purchase and sale of a truck.

Google review door Tom Jansen
Tom Jansen

Great garage… Top service… Seller of his word… Recommended Thank you Joris and his team….

Google review door Burhan Unal
Burhan Unal

Dankzij jullie vrachtwagen zijn alle 42 fietsen van onze kinderen veilig en vlot in het Groothertogdom Luxemburg geraakt en konden ze genieten van een geweldige fietsvakantie. Dankjewel!

Google review door Ken Hertogs
Ken Hertogs

Perfect service. Onze tocht was een succes dankzij jullie materiaal.

Google review door Gitte Duys
Gitte Duys

Heel tevreden van de aankoop. gevraagde aanpassing aan de laadklep werd correct en netjes uitgevoerd. In tussentijd gratis vervangtruck gekregen. Prima service

Google review door Carlo Fontaine
Carlo Fontaine

Gebruikte vrachtwagen !

Wij informeren u graag als eerste over onze voorraad gebruikte vrachtwagens en bestelwagens!